Ramonas Blogg

söndag 30 juni 2013

Förberedelser

Ja, nu börjar det närma sig förlossning. Ok att det är ca en månad kvar, men det känns i hela kroppen att den förbereder sig för förlossning. Värkar kommer lite när som o ibland går det så långt att jag tror att vattnet snart ska gå. Så nu har vi fixat det mesta inför den lille bebisens ankomst. Vagga, babyskydd och babysitter har vi fått låna av fina vänner. Saker vi anser att vi helst inte vill köpa då det bara används dom första månaderna!
Sparkar gör den för fullt, men helst kväll o nattetid o favorit spark-stället är just på min blåsa så det blir MYCKET springande på toaletten nattetid :)

För övrigt är det full rulle här hemma med en 15 månaders dotter som ska testa alla gränser för tillfället. En bestämd dam är hon med så det blir mycket skrik när hon inte får som hon vill. Som tur är så har jag sambon hemma ända fram till september! Lyx!
Vad gäller det mindre roliga här i livet så är det just nu oförändrat. Behandlingar och Provtagningar om vartannat. Men som tur är håller hen humöret o tror på att övervinna den här skiten.
Min idol <3


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar